0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Over ons

Onze winkel is een uitstekende online retailer die een ongekende toegang biedt tot trendy mode Nike Shoes, en werkt onze collectie voortdurend bij. Onze winkel biedt authentieke schoenen met een verbazingwekkend concurrerende prijs, aangezien we een online winkel runnen zonder extra kosten te betalen zoals winkelhuur, nutsvoorzieningen, personeelslonen, enz. Als team hebben we een ongeëvenaarde ervaring en worden we gemotiveerd door creatieve interactie met onze klanten . Neem verder contact op en we zullen u helpen te vinden wat u zoekt.

Door zeldzame en unieke Nike-schoenen te verkopen tegen lagere verkoopprijzen, willen we ervoor zorgen dat klanten de maximale concurrentievoordelen krijgen. We doen ons best om wereldwijde kopers een one-stop, op maat gemaakte service te bieden door gebruik te maken van de nieuwste commercietechnologieën en geïntegreerde supply chain-oplossingen. Dan betaal je gewoon voor het product tegen de prijs die het zou moeten zijn. Geniet gemakkelijk en vrij van uw boodschappen.

Degenen die nerveus of ongemakkelijk zijn bij het doen van een online aankoop, hebben niets te vrezen wanneer ze winkelen op ftwrselects.com. Op ftwrselects.com worden alle transacties verwerkt met 256 bit SecureTrust SSL-codering, zodat uw informatie privé is en niet beschikbaar is voor potentiële hackers en identiteitsdieven. Bij het plaatsen van een bestelling bij ftwrselects.com kunnen klanten er zeker van zijn dat de geselecteerde artikelen op voorraad zijn en dezelfde werkdag nog verzenden. Bij ftwrselects.com worden bestellingen niet alleen gegarandeerd geleverd, maar ook gegarandeerd snel geleverd.

Onze belofte aan jou

1. Zorg voor de nieuwste producten.
2. Zorg voor de beste kwaliteit en geef korting op de groothandelsprijs.
3. Stroomlijn het koop- en betalingsproces en maak het zo gemakkelijk mogelijk.
4. Lever snel en nauwkeurig goederen aan onze klanten over de hele wereld.
5. Bied doordeweeks 24/7 ondersteuning.

We zullen de beste service bieden en u kunt op elk moment contact met ons opnemen als u een probleem heeft. We delen uw persoonlijke gegevens niet met derden of voor commerciële winst. We zijn trots op de kwaliteit en consistentie van het product en de service die we onze klanten bieden en we zijn er om uw online winkelervaring geweldig te maken.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet Neem contact op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.